Alle Cijfers Die In De Rekeningen Samen, Je Kunt Bij Een Boekhoudpakket Alle Kosten Zien

In de statuten “de verkoop is niets zonder terugkeer” en “Case Study: Succes evaluatie van marketing en verkoopkanalen” worden getoond probate manieren om te bouwen met de bestaande standaard gereedschap uit de winkel software een grotendeels informatieve marketing controlling. Als je een kleine ondernemer bent heb je vaak al genoeg aan een zzp boekhouding programma. Tegenwoordig ben je  zo terug in de controle als je je boekhouding wil opleveren. Je kunt met een aantal goedkope boekhoudprogramma’s al een heel eind komen tegenwoordig.

De Boekhouding Blijft Goed In Orde Door Boekhoudprogramma’s Te Gebruiken

Het nadeel van deze verkorte evaluaties is dat een deel van de directe kosten wordt verwerkt met toegerekende variabelen en dat bijvoorbeeld personeelskosten niet op een kosteneffectieve manier worden toegewezen. De zinvolheid is dus dwingend onnauwkeurig en kan gemakkelijk leiden tot een verstoorde perceptie, tot een gevaarlijke misvatting in termen van winstgevendheid en uiteindelijk tot de kosten.

Alle benodigde cijfers voor nauwkeurige controle zijn al beschikbaar in het bedrijf – met name in de boekhouding. Daar zijn alle bewegingen van de online winkel opgenomen in een boeking. Deze kunnen bijvoorbeeld duidelijk worden toegewezen aan de marketing- en verkoopkanalen en de kosten kunnen worden opgesplitst naargelang de oorzaak.

Kostenplaatsadministratie – Lage Overhead Immense Toegevoegde Waarde

Stel dat de handelaren die twee winkels en verkocht via een marktplaats en een verlangen om niet alleen de verkoop, kostprijs van de omzet en bruto zichtbaar, maar de kosten ook kosten (lonen in warehouse management en administratie, het programmeren van de kosten, vergoedingen voor toewijzen prijs zoekmachines, commissies voor affiliates etc.) van elk distributiekanaal.